Takit ja manttelit

Kirjoita alaotsikko tähän

Dog It life koiran vaatteet  on suunniteltu pitämään koirasi lämpimänä myös haastavissa keliolosuhteissa rajoittamatta sen vapaata liikuntaa. Erityishuomio on  jo suunnittelussa  kiinnitetty koiran tärkeisiin isoihin lihasryhmiin.  Kaikki  Dog It Life tuotteet valmistettaan   laadukkaista materiaaleista, ne hengittävät ja ovat koiralle miellyttävät  päällä.  Ja mikä tärkeintä ne on sekä suunniteltu että valmistettu suomessa

Dog It Life

Koirien takit ja manttelit voit tilata kätevästi verkkokaupasta.

Showmantteli

Henna Saarisen suunnittelema koiran näyttelymantteli silottaa ja kiillottaa koirasi selkäturkin kauniiksi ennen näyttelyä. Kaikki selkälinjasta ylösnousevat karvat painuvat tehokkaasti alas ja koiran selkälinja näyttää hyvälle ja tasaiselle. Korkealuokkaiset materiaalit myös kiillottavat karvan ja näin viimeistelevät näyttävän lopputuloksen

Katso lisäkuvia Galleriasta.

Softshell on erinomainen materiaali niin kesä- kuin talvikäyttöönkin. Kangas pitää vettä sekä tuulta. Sisäpuolella on ohut mikrokuitufleece.

Mallimme suojaa hyvin koiran isot lihasryhmät. Vatsakappale suojaa ja lämmittää rintakehää sekä herkkää vatsaa. Vatsakappaleen muodossa on huomiotu urokset. Lisänä pieni kiristys, jotta vatsakappale pysyy tiiviisti koiran runkoa vasten myös liikkeessä. Niskarangan suojaaminen on erityisen tärkeeä koiralle, tämän olemme huomioineet istuvalla kauluksella. Säädettävän pääntien avulla takki sopii monen kokoiselle koiralle.

Turvallisuuden takaa molemmissa kyljissä sekä kauluksessa laadukkaat  heijastimet. Valon osuessa heijastimeen koirasi näkyy pimeällä nopeasti.

Valitse manttelin värit useista vaihtoehdoista.
Takin helma ja vatsakappale ovat mustat, selän ja kauluksen värit voit itse valita. Katso lisää verkkokaupastaMerinovillamanttelit

Dog It Life

Pidä ystäväsi lämpimänä kaikkina vuoden aikoina. Dog It Life koiran mulesing-vapaa merinovillamantteli on kevyt ja lämmin. Merinovilla on erinomainen käytettäväksi yksinään tai toisen takin alla. Yksin käytettäessä se on loistava myös kuivattamiseen. Merinovilla on täydellinen ympärivuotiseen käyttöön, sillä on ainutlaatuinen ominaisuus pitää käyttäjänsä lämpimänä talvella ja viileänä kesällä. Materiaali on samanaikaisesti erittäin imukykyinen sekä vettä hylkivä, se siirtää ja haihduttaa kosteutta hyvin.

Merinovilla on luonnonkuitu, joka on sekä lämmin että hengittävä ja tasaa lämpötiloja tehokkaasti. Merinovillan yksittäinen kuitu on ohuempi kuin tavallisen villan, minkä vuoksi merinovilla ei kutita kuten tavallinen villa. Merinovilla on tavallista villaa voimakkaammin kihartuvaa, mikä aikaansaa pienten ilmataskujen muodostumisen kankaan sisälle. Nämä ilmataskut pitävät koiran lämpimänä kylmälläkin säällä. Se pysyy pitkään raikkaana sillä sen luonnolliset ominaisuudet hajottavat pahanhajuisia bakteereita. Usein vaatteen tuuletus riittää, vähemmän pesukertoja tarkoittaa myös vähemmän saippuan, veden ja sähkön kulutusta ja ympäristö on tyytyväinen! 

Tutustu ja tilaa Dog It Life verkkokaupasta