Henna Saarinen

Designer & toimitusjohtaja

Henna Saarisen perustama yritys, Dog It Life Ky, valmistaa käsityönä erilaisia koiratarvikkeita ja koirasuja; suojapuvut, manttelit, fleecepunoshihnat ja kuratossut. Koiranohjaajien treenitaskut kuin myös koiranäyttelyyn vaatteet handlereille.

Hennan työtilat sijaitsevat osoitteessa Leppäkärjentie 12, Kangasala (aivan Tampereen kupeessa). Verkkokauppa takaa, että koiravaatteet kuin myös kouluttaja & handler vaateet voidaan ostaa suoraan netistä.

Asiakkaiden toiveet - Hennan innovaatio, siinä Dog It Life tuotekehityksen ydin. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan suomessa. Täysin sydämin voimme taatta tuotteidemme olevan: Aidosti kotimaisia & Käsin sinulle tehtyjä!

Panostamme korkealaatuisiin kankaisiin ja suomalaiseen laatutyöhön. Meille on tärkeää laadukkaat materiaalit ja kuhunkin tarpeeseen tarkoitetut toimivat tuotteet, jotka myös näyttävät hyviltä.

SuitUP naistenvaatemallisto on suunniteltu niin koiranäyttelyyn kuin naisten päivittäiseen pukeutumiseenkin. Työ- ja näyttelypäivät ovat monesti pitkiä vaatteiden on hyvä olla mukavia päällä. Autamme myös kokonaisuuksien suunnittelussa. Tuomme suureltaosin kankaamme itse maahan, tämä mahdollistaa mm laajan väri- ja materiaalivalikoimamme. Tarkoituksemme on pitää tuotantoerät pieninä.